Fortsätt till huvudinnehåll

Om oss

Blekinge SSU-Distrikt

Blekinges SSU-Distrikt är samlingsorganisationen för Blekinges alla SSU-kommuner!. Här nedan finns en karta över de olika lokalorganisationerna! För mer information om en lokalklubb så är det bara att klicka på en av etiketterna eller läsa igenom texten nedan.

Kontakta SSU Blekinge

Distriktsordförande


Distriktskassör


Distriktssekreterare


Distriktsombudsman

Egzonita Maxhuni
E-post: egzonita.maxhuni@ssu.se

Lokalorganisationerna

Olofströms SSU-kommun

Sölvesborgs SSU-kommun

I Sölvesborg finns också följande utskott:
  • Sölvesborgs friluftsutskott
  • Nerdfest

Karlshamns SSU-kommun

Ronnebys SSU-kommun

Karlskronas SSU-kommun

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Herr ordförandes årskrönika

2017 kommer gå till historien som ett händelserikt år fyllt med glädje, sorg, rörelser, uppvaknande, terrorattacker och framsteg. Vi har sett Donald Trump sväras in i Vita Huset och påbörja ett av de mest bisarra presidentskapen i den moderna historien. En politiskt inkorrekt president som refererar till andra länder som “Shitholes” och benämer andra statsöverhuvuden med ord som “Rocket man”. Vi har sett flertal stora och chockerande terrorattacker drabba världen, inte minst i Stockholm den 7 april. Och vi har även sett nya etniska rensningar påbörjas i Burma. 2017 präglas därför stort av internationell oro som späs på av ordkrig på massmedial nivå, ett Storbritannien som påbörjar sin “Brexit” och ökande nivåer av högerextremism i europa. Samtidigt blir 2017 det näst varmaste året sedan man började mäta världstemperaturen och CO2 nivåerna ökar.
Men 2017 består även av stora framgångar och uppvaknande. I mellanöstern förlorar terrororganisationen IS stora landvinningar till allierade i…